WEBOVÉ STRÁNKY - WEBYCREA - Tvorba webových stránek .

Webové stránky – web zdarma

 

Kde vytvořit webové stránky zdarma

Webové stránky zdarma jsou velmi oblíbené začátečníky. Poskytovatelů, kteří vám umožňují vytvoření webu zdarma, existuje celá řada. Jejich nabídka je však odlišná, stejně tak práce v jejich webovém editoru, a proto bychom výběr poskytovatele měli pečlivě zvážit.

Zajímáte-li se o web zdarma, pojďme se společně podívat na některé z nich …

Kdo nabízí webové stránky zdarma

Klikni na obrázek pro bližší informace

webnode
simplesite-logo
site123
websitebuilder

Hosting pro webové stránky

Poskytovatelů webů zdarma je, samozřejmě, mnohem a mnohem více.

 

Jimdo

Jimdo je další zajímavou možností pro tvorbu webu zdarma.

Tento nástroj nabízí jednoduchý drag-and-drop editor a širokou škálu šablon. Můžete si také přidávat vlastní kód a rozšiřovat funkčnost svých stránek. Jimdo vám umožňuje vytvořit web zdarma, ale pokud budete chtít využít pokročilé funkce, budete muset přejít na placený tarif.

 

Strikingly

Strikingly webové stránky zdarma,

které se zaměřují na tvorbu jednostránkových stránek. Tento nástroj nabízí jednoduchý a intuitivní editor, který vám umožní vytvořit poměrně slušné webové stránky. Strikingly vám také umožňuje přidávat vlastní kód a rozšiřovat funkčnost svých stránek.

 

WebSelf

WebSelf – populární poskytovatel stránek zdarma.

Tento nástroj nabízí jednoduchý drag-and-drop editor a širokou škálu šablon. Můžete si také přidávat vlastní kód a rozšiřovat funkčnost svých stránek, ale pokud budete chtít odstranit jejich značku nebo využít pokročilé funkce, budete muset přejít na placený tarif.

 

Google Sites

Google Sites je další možností 

Tento nástroj je součástí Google G Suite a nabízí jednoduchý drag-and-drop editor. Můžete si vybrat ze široké škály šablon a přizpůsobit si své stránky podle svých potřeb. Google Sites vám také umožňuje spolupracovat s ostatními uživateli a sdílet své stránky ve vašem týmu.

Ať už jste malý podnikatel, nezisková organizace nebo prostě jen nadšenec, který chce sdílet své nápady s ostatními, vytvoření webových stránek je důležitým krokem. Dobrou zprávou je, že existuje řada poskytovatelů, kteří nabízejí možnost vytvořit si webové stránky zdarma. 

 

Mají webové stránky zdarma i své nevýhody?

Bohužel, jako vše co je zdarma, i web na hostingu zdarma přináší své výhody a nevýhody.

Záleží však i na tom, co od webu očekáváte a jak moc je pro vás jeho význam důležitý…

 

Pro koho jsou stránky zdarma vhodné ?

Pokud jste začátečník, může být dobré začít s jedním z intuitivních drag-and-drop editorů, jako je Wix, Weebly nebo Webnode. Pokud s tvorbou webu máte už nějaké zkušenosti a chcete si zachovat plnou kontrolu nad svými stránkami, můžete zvážit WordPress nebo Google Sites. Bez ohledu na váš výběr, vytvoření webových stránek zdarma je skvělým způsobem, jak získat a rozšířit své zkušenosti v editaci webu, kterou jistě později uplatníte.

Všechna práva vyhrazena © 2018–2024 Webycrea – Tvorba webu  & Comkli.com
Projekt pro zjištění poptávky – zájmu o nabízené služby s možností vykonání objednaných služeb na Dohodu o provedení jednorázové práce.

To Top