Wix – webové stránky zdarma

Wix – webové stránky zdarma

Wix nabízí webové stránky zdarma s oblíbeným editorem Drag & Drop, vhodným i pro začátečníky. wix

Parametry webové stránky zdarma – Wix

500 MB úložiště a šířka pásma 1 GB

TVAR URL: uzivatelskejmeno.wixsite.com/vaseadresa


 

Absolutní svoboda s Wix Editorem

Začněte s prázdnou stránkou nebo si vyberte z více jak 500 šablon vytvořených profesionály. Pomocí nejmodernějšího editoru webových stránek s funkcí drag and drop si můžete upravit cokoliv chcete. Vytvořte si webové stránky s videem na pozadí, parallaxy, animacemi a více – nepotřebujete žádné znalosti programování. S Wix Editorem můžete navrhnout ten nejúchvatnější web. A zcela sami.

Můžete snadno rozesílat krásné e‑maily, vytvořit si blog, přijímat online rezervace, otevřít si vlastní e‑shop a další. [text distributora]

 

 

Je Wix skutečně vhodný i pro začátečníky?

Náš názor je takový, že osobně bychom jej úplným začátečníkům nedoporučili. Vzhledem k široké nabídce funkcí a téměř neomezeným možnostem rozvržení webu, administrace se může zdát poněkud přehlcená, matoucí. Celkově, nejsem zrovna ani jejich příznivcem. Z nějakého nepochopitelného důvodu si však tento poskytovatel drží místo na předních příčkách již několik let.

 

Podívej se na přehled doplňkových aplikací Wix

Vytvořte si webové stránky zdarma na Wix >ZDE<

 

 

 

Přehled kategorií článků:

Všechna práva vyhrazena © 2018–2024 Webycrea – Tvorba webu  & Comkli.com
Projekt pro zjištění poptávky – zájmu o nabízené služby s možností vykonání objednaných služeb na Dohodu o provedení jednorázové práce.

To Top